Projecten

WORKSHOP CREATIEF - SPORT CULTUUR-IN, Gemeente Leidschendam-Voorburg
Op maandag 27 februari jl. organiseerde de gemeente Leidschendam-Voorburg de Sport Cultuur-In voor alle basisschoolleerlingen van de groepen 5 tot en met 8. Tijdens de Sport Cultuur-In konden de kinderen verschillende activiteiten doen. Zo was ook ik er met het onderdeel Creatief. Bij dit onderdeel konden de kinderen kiezen tussen tasjes maken of mozaieken. De eerste steentjes van het mozaiek kunstwerk werden gelegd door niemand minder dan Wethouder Gregor Rensen.

WORKSHOP CREATIEF - Naschoolse activiteiten, Gemeente Leidschendam-Voorburg, locatie Basisschool de Driemaster
In de periode 19 januari tot en met 23 februari 2012 werd een workshop Creatief gegeven aan basisschoolleerlingen van de groepen 5 tot en met 8 die in Voorburg naar school gaan.Tijdens deze workshop werden de kinderen uitgedaagd om zelf creatief te denken. Iedere week werd er door de kinderen hard gewerkt aan bijv. een sleutelkastje, deurhanger en nog meer mooie, handige en vooral fleurrijke attributen.

WORKSHOP CREATIEF - Naschoolse activiteiten, Gemeente Leidschendam-Voorburg, locatie Basisschool de Margriet
In de periode 17 januari tot en met 21 februari 2012 werd een workshop Creatief gegeven aan basisschoolleerlingen van de groepen 5 tot en met 8 die in Leischendam naar school gaan.Tijdens deze workshop werden de kinderen uitgedaagd om zelf creatief te denken. Iedere week werd er door de kinderen hard gewerkt aan bijv. een sleutelkastje, deurhanger en nog meer mooie, handige en vooral fleurrijke attributen. 

WORKSHOP KORFBAL - KORFBALVERENIGING LYNX
Voor korfbalvereniging Lynx verzorgde ik op basisschool De Balans in Den Haag een workshop korfbal. In tien lessen (elk van een uur) leerden de kinderen stap voor stap korfballen. Deze workshop werd mogelijk gemaakt door het overheidsproject 'Verlengde Schooldag'.

Copyright 2011 Organisatiebureau Avoise | Alle rechten voorbehouden | Een website met CMS door Hoeknet B.V.